A tervezett logó

Hal a Torán címmel új műsor indul az RTL Klubon. A csatorna a költségek csökkentése érdekében nem megszűntet, hanem összevon műsorokat. Így a sikeres Vacsoracsatát összefűzi Győzike új, koporsóárus reality-showjával, és Hal a Torán címmel új produkciót indít a legnézettebb esti idősávban (sokáig versenyben volt a Dögkút Derbi cím is, de a főszerkesztő nem találta „elég ütősnek”).

„A műsor sajátos finomsággal „tálalja” az elmúlást és a testi gyarapodást, mint filozófiailag kikerülhetetlen doktrínákat, történeteket, dolgokat, izéket… szóval érthető? Nem?!” – nyilatkozott a főszerkesztő.

A halotti kultusz a magyar folklór fontos eleme, és azon belül a halott etetést is sokan elfelejtik kiemelni, pedig életünk része, vagy valami ilyesmi.., de a lényeg, hogy ez a műsor is a kötelező közszolgálati tartalmak közé kerül, mint a Mónika Show. Mi a hagyományápolás és a népnevelés, ha nem ez? – áll a műsor ismertetőjében.

“Szóval a lényeg: egy ilyen formabontó show-t raktunk össze a kollégákkal. Egy pici vacsi, egy pici torocska, minden lesz. Az első műsorban, a volt Úttörőáruházból leselejtezett bakfisnadrágos, kisdobos kirakati babát fogjuk szimbolikusan felravatalozni, és az aznapi házigazdának, egy ehhez az eseményhez tökéletesen passzoló menüt kell összeállítania.” – folytatta a csatorna főszerkesztője.

A készítők már túl vannak az első felvételeken és azt állítják, igazán parádés megoldások születtek. Az első házigazda például síp-csontlevest, hat pontyos halászlevet, Cordon Blue-t és dobostortát készített.

A külföldi tulajdonosok is komoly reményeket fűznek az új produkcióhoz, olyannyira, hogy az ausztriai bevezetésre egy hónap múlva sor is kerül. Ott Amstettner-Gastro-Party címmel fog futni az adás.

A csatornához közel álló, neve elhallgatását kérő informátorunk határozottan cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint a nézettség növelése érdekében következő lépésként élve boncolás, csoportos öngyilkosság vagy akár az Orosz József- Kálmán Olga duó is szerepelne az RTL műsorán!

2 KOMMENT