Méltán népszerű programajánló rovatunkban a választás második fordulójának közvetítéséért cserébe maga Orbán Viktor ajánl programokat a kedves olvasóknak.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim, és mindazok, akik nem ránk szavaztak!

Az első szó mindenképpen a köszöneté. Köszönöm, hogy újra felvirágoztathatjuk az országot, ígérem, élni fogunk a bizalommal. Hadd szóljak ugyanakkor mindazokhoz, akik esetleg csalódtak. Csalódtak, mert nem az ő pártjuk nyert, vagy csalódtak, mert a Fidesz nem szerezte meg az összes parlamenti helyet. Elkeseredésükre nincsen ok, hiszen a héten számtalan hely várja őket, számtalan esemény, amelyekből a Fidesz-kormány alatt még több lesz.

Mindenkinek jó program lehet

Tisztelt MSZP-szavazók! Bár tudom, a szőlő savanyú, a lónak pedig sohasem szabad a hátsó feléhez állni, mégis várja Önöket is program. Hétfőn az A38 hajón tekinthetik meg az Illúzió és Humor Színházat, amelyen bűvészvilágbajnokok mutatják be, hogyan kell úgy trükközni, hogy azt mások ne vegyék észre. Javaslom Zuschlag Jánosnak is, hogy vegyen részt az előadáson.

Következőkben az MDF-szavazókhoz szólok: bár pártjuk végleg megszűnik, nem kell kidobniuk színes sáljaikat és kötött pulóvereiket, azokat viselhetik a keddi A38-as koncerten, amikoris Everlast látogat el hozzánk bandájával, a La Coka Nostrával. DJ Lethal, Danny Boy, Ill Bill és Slaine minden bizonnyal megfelelő búfelejtő lesz azoknak is, akik az SZDSZ maradék két jelöltjére szavaztak – a banda ugyanis az összefogás erejét mutatja majd meg ritmusokba ágyazva.

A csütörtök, kedves barátaim, az LMP-szavazóké. Ha biciklijük nem ment szét az oligarchák által tönkretett város útjain megrendezett Critical Mass során, ellátogathatnak az Iparművészeti Múzeumba, ahol megtudhatnak mindent a fenntartható fejlődésről, és mindarról, amiről pártjuk programja is szólt, csak túl hosszan.

A péntek, tisztelt hölgyeim és uraim, a Jobbik-szavazóké. A két nagy pofont, amit beígértem, megkaphatják a Dürer kertben, az ízig-vérig magyar Téglás Zoli ugyanis a Pennywise zenekarral látogat el hozzánk. Szerencsések megtekinthetik a Zoli hátára tetovált magyar címert is, és kérem, a következő négy évre legyen is nekik ennyi elég.

Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves kommunisták, Önöknek sem szabad csüggedniük! Hiszen itt van május elseje, ahol minden bizonnyal találkozhatnak kedvenceikkel a Munkáspárt sátraiban (amennyiben maradt még pénzük sátrakat állítani). Kívánok Önöknek kellemes virslizést és sörözést, miként mindenkinek.

Kedves Barátaim, hosszú út áll előttünk, ezért fel kell készülnünk arra, ami következik. Kívánom, hogy ne járjanak úgy, ahogy a közismert mondásban a székely ember, és ne maguk felé dőljön a fa.

Hajrá Magyarország, Hajrá Programok!

8 KOMMENT

  1. a viktor tilcsa be a hajdúpétert, és kúródóráról tegyen közzé erotikus képeket!
    erre kapott felhatalmazást a választási malacoktól, nem a hülyeségre!

    a kövérlaci monnyon le a bajuszáról!

  2. bocsi, mi a vikenden a budit mertük, mert kifogytam a 4 centis gyűrűmből és “valahogy” beleesett,
    a zuram azt monta, megke tanálni, mer a Flórinak még illyen vastag nincs, igazándibol nemtom mér kel neki, mer a tévében látam a mi vityánk melléje állot, ne vót karikagyüszüje

    nem tom, mos mi van ?