Az alábbiakban Orbán Viktor levelét tesszük közzé, amelynek 19 órától engedelmeskedni szándékozunk.

Tisztelt HírCsárda-szerkesztők, Kedves Barátaim!

Remélem, nem haragszanak meg, ha kedvesnek hívom magukat, de olvasva honlapjukat, úgy érzem, máris egy család vagyunk. Bizonyára Önök is érzik az elmúlt évek súlyát, amely béklyóként tekeredik az igaz magyarok lábaira, miközben azok a mindennapi megélhetésért küzdenek. Bizonyára Önök sem szeretnék, ha mindez folytatódna.

Kedves Barátaim, Tisztelt Szerkesztők!

Úgy érzem, az embereknek szükségük van az igazságra, a szépre, a jóra. Talán egyetértenek velem, ha azt mondom: nem sok jutott nekünk ebből az elmúlt években. Bár tudom, hogy Önök is inkább lennének egy sztriptízbárban kokaincsíkokkal és kétes eredetű román pezsgőkkel körbevéve, kérem Önöket, kedves barátaim, tartsanak ki számítógépeik mellett! Kérem, közvetítsék a választások második fordulóját is, legalább olyan színvonalasan, mint az elsőt!

Kedves Barátaim, leendő miniszterelnökként – mert úgy gondolom, nem álszerénység kimondani, hogy nyertünk – annyit tudok ígérni Önöknek: meg lesznek becsülve az emberek, a kormány, és Magyarország egésze által.

Kívánok Önöknek jó munkát, és minél gyorsabb felépülést a holnapi nap folyamán.

Tisztelettel,

Orbán Viktor, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke

Ui.: majd szólok a Sanyinak meg a Gabinak, hogy szedjenek le titeket a listáról, mert annyit mondhatok, egyelőre nem álltok valami jól.