Egyetlen kép készült a helyszínen

Megdöbbentő videóüzenetet kaptak a Nemzetközi Vulkanológus Intézet munkatársai – szomáliai kalózok foglalták el ugyanis az izlandi Eyjafjöll vulkánt.

Egyelőre nem tudni, hogyan kerültek a vulkánhoz a szomáliai kalózok, de szakértők azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy a vulkáni hamu miatt elrendelt légtérzár közepette, saját maguk által épített helikopterrel érkeztek. Az izlandi hatóságok tehetetlenek, a kalózok vezetője pedig egy videóüzenetben 300 millió eurót követel a vulkán tartalmáért.

„Nem tudunk mit csinálni, a kalózok által követelt norvég tartályhajót ugyanis kameruni kalózok foglalták el, miközben Izland felé tartott – nyilatkozott kétségbeesve Össur Skarphedinsson, az izlandi vulkánokért felelős miniszter, akit telefonon értünk utóol, hogy javítsa a nyilatkozatában maradt helyesírási hibát. Ezt követően a cikkírót is kommentelőknek kellett kijavítaniuk. A politikus azt is elmondta: igazából nem is kéne semmit sem csinálni, a kalózok nyugodtan megtarthatnák a vulkánt, félnek viszont, hogy mi történik, ha a szomáliaiak fel szeretnék keresni a helyi Burger Kinget.

7 KOMMENT

  1. és a hírcsárda most miért nem közvetíti a választást, és azt, ahogyan engem kormányzóvá, akarom mondani az országgyűlés elnökévé tesznek, illetve mint győztes hadvezérhez illik pajzsra emelnek?! ha akarjátok tudni, az egész hírcsárda stáb, sőt még Fickó a kereső is halálfejes besorolást kapott a Kubatov-listán emiatt. pápá! muhhahahahahaha