Na most már, azért na.

Kövér László a Fidesz országos választmányának elnök tegnap egy sajtótájékoztatón kitért arra, hogy azért az nem úgy van, meg egyébként is hova gondolunk.

“Ne tessék már azt hinni, hogy kettő meg kettő az négy, meg amúgy sem úgy gondoltuk mi azt, hogy akkor most az lesz. Meg egyébként sem azt mondtuk, hanem. Persze, persze tudjuk mi azt, hogy akkor úgy meg így, na de mégis azért! Ne gondoljanak már nagyon! Valójában itt teljesen más dolgokról van szó, mert ugye a szocialisták. Ciklus!” – tette hozzá indoklásul a Fideszes politikus.

A nyilatkozatra reagálva Mesterházy Attila az MSZP miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy ez várható volt, és, hogy “ugye-ugye ők nem mondtak mást, ami valójában nem is, még csak annak sem akarna látszani, és ezért sem értik, hogy ezt így hogy lehet kéremszépen”.

11 KOMMENT

  1. “A Fidesz-kormány első gazdaságpolitikai lépései közé az adócsökkentés, a bürokrácia ellen indított “átfogó támadás”, a korrupció visszaszorítása és az államreform tartozik.” – közölte Orbán Viktor budapesti nemzetközi sajtótájékoztatóján 2010. április 12.-én.

  2. Én megmondtam, hogy aminek ez látszik, az valójában nem igaz, és egyébként is kikérem magamnak ezt, amit itt írtak, hogy én itt ezt mondtam, amit. Na!

    U.i.: Nebánccsák a hajdupétert!