Korábban is történt már hasonló

Thorvald Indridatsson, az izlandi rendkívüli helyzetek irodájának vezetője (egy személyben ő látja el az ország polgári védelmi feladatait) bejelentette, hogy egy ősi izlandi módszerrel, az emberáldozattal fogják megállítani az Eyjafjallajökull gleccser alatt lévő tűzhányó működését.

A kijelölt légiutas-kísérőt népszavazáson választották ki, így teljesen demokratikusnak tekinthető eme ősi barbár áldozat. Thorvald jelenleg a szertartás előkészítésén dolgozik. Először J. Hannadottir egy rövid rituális biztonsági bemutatót tart, majd beszíjazzák egy székbe, nehogy már a bedobás közben meghaljon, mivel az ősi babona szerint a halott áldozása nem ér.

A légiutas-kísérők szakszervezetének vezetője tiltakozott az emberáldozat ellen, főleg, ha az munkaidőn kívül történik, így ha nem lenne sikeres az emberáldozat, megvan a következő jelölt.

2 KOMMENT

  1. Szeretem, ha demokratikus a döntés, így a szakszervezet is támogatni tudja gondolom, főleg, hogy munkaidőn belül is történhet, így már nem lehet kifogás.Munkavédelmi oktatás is rendben, hát akkor rajta….

  2. Sajnos, elég durva sajtóhibák csúsztak-másztak bele a cikkbe !
    A lista olyan hosszú, (nevek elírása, kis és még kisebb betűk gyáva alkalmazása, valótlan, ráadásul rosszhiszemű adatközlés, stb., stb.), hogy inkább a valós hírt írnám ide.( Ég és Föld !)

    Gyurcsány Ferenc egy kampányléghajón tesz bemutatkozó látogatást Izland légterében.(pont)
    Vakmerő útjára elkíséri a néki egyáltalán nem öregecske Anyós pajtikája.
    A volt és azóta is kiváló dolgozó miniszterelnök az indulás előtt, a csepeli köztemetőben adott spontán, ám elgondolkodtatóan szellemes interjújában elárulta, hogy Piroska nénit nem a rút farkasoknak szánja.(…)(pont, pont, pont)
    (pont vessző pont vessző pont)
    Zárójel !