A tervezett logó

Biztonságos közösségi alkalmazást indít a Jobbik, ahol tagjai annak kockázata nélkül regisztrálhatnak, hogy képeik, személyes adataik a későbbiekben kiszivárognának. Az oldalra csak két ajánló, colour control és C-típusú csendőrségi átvilágítás után lehet felkerülni, a kompromittáló képeket automatikusan blőrözik.

A Nemzeti Radikális Számítástechnikai  Intézet kizárólag hazai számítógépek és informatikusok felhasználásával hozta létre az új közösségi oldalt, amelynek bitjeinek száma megegyezik a magyar DNS pöndörödéseinek számával, így garantáltan magyar. Az oldalon számos alkalmazás megtalálható lesz, ami már a Facebook-ról ismerős, így lesz közösségi disznóöléses játék, és a Farmville hazai megfelelője a Tanya csak egy van.

Számos teszt is elkészült már, így például a Biztos nem vagy buzi?, illetve a Mit adtak nekünk a zsidók? teszt, illetve a Melyik vezér lennél? játék.

Lehetőség nyílik majd az ismerősök megbökésére bugylibicskával és köthetünk virtuális vérszerződést is legjobb barátainkkal. Az Intézet fejlesztései között szerepel még egy speciális kereső, amely bármely oldalon megtalálja a kommunistákat vagy a nemzetellenes tartalmakat.

4 KOMMENT