Akár ujjal is mutogathatnak

Fingópárnákkal, szívószálas vízszürcsöléssel, hitleres pólókkal és frappáns bekiabálásokkal készül az MSZP a konstruktív ellenzéki szerepre. “Már megrendeltük a jobbikot elválasztó paravánt, amihez ragaszkodni fogunk.” – emelte ki Nyakó István, aki éppen gyermeküdültetésből érkezett vissza a Comore-szigetekről.

Nem emiatt vagyok komor.” – ütötte el egy kedves szóviccel Nyakó István egy kíváncsi újságíró kérdését, majd kifejtette, az MSZP készen áll az ellenzéki politizálásra, és azzal fenyegetett meg már most néhány pártot, hogy ha nem vigyáznak magukra, az ő jelöljeik javára is visszalépnek.

Lendvai Ildikó szerint megvannak arra az esetre is az elképzeléseik, ha kétharmados felhatalmazást nyerne a Fidesz. “Már elkértem Szigeti Péter elnök úr sudokuját és ezzel a remek rejtvénnyel fogom agyonütni az időt”. A szocialisták természetesen ismernek mást technikákat is, kérdezni fognak, és ha kell, fingópárnát tesznek a miniszterelnöki bársonyszék alá. Forrásaink szerint készen állnak az Orbán Viktort apró bajusszal, félreérthetetlen pózban ábrázoló pólók is.

“A bekiabálásokkal Szekeres Imrét kerestem meg, mivel ő több irányúan képzett szakember, és erős orgánuma van. A szöveget természetesen az elnökségnek kell jóváhagynia, és törekszünk arra, hogy az egyes platformok is ezt magukénak érezzék.” – nyilatkozott a pártelnök. Lendvai bátorította továbbá Pintér Sándort a visszatérésben, mivel ezzel jelentős számú szavazót veszthet az egykori belügyminiszter.

3 KOMMENT

  1. “…mivel ezzel jelentős számú szavazót veszthet az egykori belügyminiszter.” ? szerintem ő maga nem veszíthet szavazókat, mivel sehol nem lehetett rá szavazni, tehát inkább: mivel az egykori belügyminiszter miatt jelentős számú szavazót veszíthet a Fidesz.

    amúgy zseniális! 🙂