Hivatalos jónő lenne

A vasárnapi szavazást egyértelműen a Jobbik nyerte – jelentette be Vona Gábor kedden, majd közölte: a kormány már áll és tettrekész, első intézkedésként pedig azonnal hadat üzennek Szlovákiának. „Egy ilyen fényes győzelem után nem kétséges: az országban mindenki Jobbikos, még akkor is, ha a média eltorzítja a választási eredményeket” – indokolta a kormányalakítást Vona.

A Jobbik tervei szerint Pörzse Sándor Keménykedési miniszterként dolgozna az új kormányban, Balczó Zoltán pedig a Külföldi Megszállás Elleni Minisztériumot vezetné. A tervek szerint Dúró Dóra szóvivő Magyarország hivatalos jónőjeként kapna szerepet a jövőben, Szegedi Csanád pedig az RTL Klub és a TV2 betiltásáért felelne majd.

„Első lépésként hadat üzenünk Szlovákiának, jövőre pedig visszaköveteljük Magyarország számára az Urál-körüli területeket” – jelentette be Vona Gábor miniszterelnök, de aztán valaki szólt neki, hogy a Jobbik igazából csak ellenzéki párt lesz a Parlamentben, és hogy ő sem miniszterelnök valójában.

41 KOMMENT

  1. Nekem olyasmit emlegetett a jobbikos munkatársam h szabaságot Palesztínának! Sztem Izrael is készülődhet. Kapnak majd a betyárseregtől.. És ha a gárda is felvonul akkor tuti h rend lesz ott is!

  2. Az igen, még Palesztina is?! XD Elég nagyratörő tervek, és akkor azt már kitalálták, hogy ősmagyar módra bevonulnak és leíjazzák az ellenállókat vagy vmi más? XD

  3. Dúró Dóra mióta jó nő?! Most nem féltékenységből…Ha vki látta a Házon kívülben…elég infantilis és csinosnak egyáltalán nem mondható, de beszélni sem tud…

  4. 1Móz 12,3
    És megáldom azokat, a kik téged áldanak, és a ki téged átkoz, megátkozom azt: és megáldatnak te benned a föld minden nemzetségei.

    ———-

    aki átkozza Izraelt, az átkozott lesz. hol van ma Babilónia, a filiszteusok, az ókori Egyiptom a fáraókkal, hol van a Római Birodalom, hová tűnt Spanyolország és Britannia óriási hatalma?!

  5. Jó lenne, ha az e blogon posztolók alapfokú oktatást tartanának némely komoly és komor kommentelőnek bizonyos alapfogalmakból, példul:

    humor, irónia, szatíra, gúny, szarkazmus éssattöbb.

    Majd lassan mongyátok nekijek, hogy megércsék.

  6. kolompár orbán | 2010. április 24., 08:18
    pofánbaszlak büdöscigány. szemed levedd Dórámról.

    Vitéz Lentulay Slojmi | 2010. április 24., 08:31
    nabazz.
    honnan tudod.
    asszem el kell beszélgetnem a nejemmel. mostanában úgyis gyanúsan sűrűn emleget valami getvát

  7. novák előd | 2010. április 24., 08:38
    Előd, légy erős.
    Dóra csak addig szeretett szívből téged, amíg izzólelkű kis dobos voltál.
    Aztán valami Getva nevű szélsőjobbos csávó kivetette rá a hálóját egy lakossági fórumon.
    Vona Gabi szerint ott hátul a hinterlandban meg is esett a dolog, közérthetően szólva Getva olyat alávágott, hogy Dóra azóta nem tud másra gondolni, csak arra az atavisztikus koituszra.
    De a pártfegyelem arra kötelezi, hogy a külvilág felé mutassa, hogy téged szeret.
    Hát, Előd, baszod, nem irigyellek.

  8. Gábor (Vona) Zázrivecz? Zázrivá is pictoresque village in the north of Slovakia. Nobody spek in this village hungarian. A janicsárok a valódi ellenségnél is rosszabbak!

  9. hogy a granit basonjobbikus kurva anyadat te idiota geci magyar szopos alatfajatja.e huje fajalanmongol ugrfin kiralynelkuli paraszt.a koronatokat eladtatok te huje agyon vagotagybaft ap[rofajzatu nmi gecibol valo savanyu kaposta

  10. Vona Gabi-bácsi egy gyáva. Szlovákiában akar hadat, még mindig a teljes kapu. Vona-úr féljen. Szlovákia nem fél a háborútól, beat Magyarországon. A mi vitéz katonák védik a saját szeretett hazáját – a Szlovák Köztársaság. Vona Gábor csak egy szánalmas bohóc… 🙂

  11. S a hülye szlovákok komolyan vették a cikket 😀 Érdekes akkor nem sírtak a tetvek mikor Slota azt mondta, hogy tankokkal támadja meg Budapestet… Szlovákok nincsen hazátok!

  12. Álmos vezér feltámadása

    A MIÉP titkos laboratóriumába a szakértők fantasztikus eredményt értek el. Feltámasztották Álmos vezért, hogy tanácsát kérjék arról, mi a magyarok teendője a jövőre nézve? Az eseményről a jelenlévő szemtanú így számolt be:
    – Megkérdeztük, Ő-e Álmos vezér? Azt mondta, hogy nagyon álmos.
    – De Ügyek fia, Álmos-é?
    – Ügyek fia is álmos – mondta Ő.
    – De miért álmos, ha ezer év óta alszik?
    – Hát azért, mert ezer év óta a magyariakkal nem lehet mit tenni!
    – Miért, hős vezér?
    – Mert hiába ölték meg Őt, minden magyari álmos lett! Csak sírnak, sült galambot várnak, nem tesznek magukért semmit!
    – Mit kellene tenni, Álmos apánk? – kérdeztük tőle.
    – Hát felébredni! Felülni a lóra! Menni nyugatra, megtanítani őket a pusztai móresre!
    – Lovunk sincs már, és szegények vagyunk, uram!
    – Akinek lova nincs, az szolgának való!
    – De hát ez a bajunk, uram!
    – Aki kardot fogni rest, az kapáljék!
    – Szegények vagyunk, uram!
    – Biz’ a! Még fiaitok sincsenek! Legyen tíz fiad, aki kardot fogjon. Ha meg nem kell, akkor túrja a földet, mint a disznó!
    – Elpusztítják a magyarokat, uram!
    – Csináljatok tik többet, mint ahányat ők elpusztítanak.
    – Nem bírunk, uram!
    – Hátha mán férfierőtök sincs, akkor mit akartok? – kérdé Álmos, és úgy elaludt, hogy többé nem lehetett felébreszteni…
    Megjelent a Kapuban.