Kubatov éppen a kommunisták szervezkedéseit hallgatja.

Amit eddig csak viccnek gondoltunk, lehet hogy a valóságban is létezik. Egy újabb kiszivárgott Kubatov anyag szerint a Fidesz világnézetre és fajra vonatkozó információkat is gyűjtött, és lehet hogy van IZSDB-je is.

A Matula Internet Zsidó Database-ének klónját is összeállíthatta a Fidesz – áll egy a HírCsárdához eljutattott, szintén Kubatov Gábornak tulajdonított anyagban. Ez alapján a Fidesz a párt preferenciákon túl vallásra és fajra vonatkozó adatokat is gyűjött. A fajra vonatkozó adatok alapján a listában több orángutánt, bonobót és makákót is faj szerint említenek, de kőszáli kecskét, sőt egy közismert vombatot is sikerült beazonosítanunk, aki eddig a közvélemény előtt magát párducnak vallotta.

A vallási jellegű adatok alapján pedig egyérteműen kideríthető, hogy kik az ország egyes választókörzeteiben az UFÓ hívők, kik hisznek Deutsch Tamás újbóli sportminiszterségében, de a Magdi anyus föltámadásában és a télapóban hívők is felkerültek a listára. Mindezeket a Fidesz bármikor kihasználhatja propaganda célokra, vagy az ellentétes párt, faji és vallási nézetűeket jobb belátásra térítheti. Egy UFÓ hívőt állítólag már meg is fenyegettek, hogy ha nem szavaz a Fideszre, akkor többet nem rabolják el, és nem erőszakolják meg alacsony, nagyfejű, szürke, emberforma lények, akik jellemzően “Csak a Fidesz!” feliratú esőkabátot viselnek.

A listában felfedeztük szakértőnk, Lakatus Endre István bácsit is, mint ál-fideszes potenciális beszivárgó kommunista agitátort, aki egy Endor bolygóról származó vak néger bárzongorista és egy mormon teve szerelemgyereke és még KISZ-es korában dolgozott a MAZSIHISZ titkárságán. A hírt Pista bá még nem tudta kommentálni, ugyanis teljesen részeg.

4 KOMMENT

  1. minden napot ezzel a lappal kell kezdeni, fetrengek a röhögéstől 😀

    csak nekem tűnt fel, hogy az idei választási plakátokon kimondott követelmény a sunyi vigyor?? hogy verném le egy féltéglával… tényleg senkinek nem szúr szemet??

  2. Sajnos még nincs ilyen adatbázis, pedig már javasoltam, ezért jobb híján csak azt lehet csinálni, hogy a kérdéses személy nevét beírjuk a google-be, + “aláírók”, és így keresünk.