Szia kutyuli. Te is indulnál a választásokon?

A választások egyéni jelöltjei között feltűnően sok az elhízott és a Kövér nevű, mivel brit tudósok állítása szerint a korpulens politikusban jobban megbíznak a választók.

Az is előfordulhat, hogy egyes körzetekben Kövér, Zsíros, Hájas és Vastag nevű jelöltek csapnak össze, akik még ezen a héten kérhetik a névváltoztatást, hogy a választókban a jobb érzéseket keltő, elhízásra utaló néven kerüljenek fel a szavazólapokra. Vannak olyan jelöltek is, akik viszont a tényleges hízással próbálkoznak, amihez egyesek a Schobert-féle diétával ellentétes downgrade módszert használják (a nap minden órájában meg kell enni csokoládéba mártott és tejszínhabbal lefújt Schobert Norbertet), mások pedig plasztikai sebészek segítségével zsír befújással próbálnak minél rövidebb idő alatt minél több hájat felszedni.

De a legbiztosabb kampány megoldásnak az tűnik, ha a jelölt mellett olyan vékony hölgyek állnak, akik mellett a jelöltek kövérnek tűnnek, bár ha a hölgyek még meztelenek is, akkor a jelöltre már úgyse figyel senki.

4 KOMMENT

  1. Ja, az elempé teljes kampányt is indíthatna rá, ők úgyis a jónő-faktorral operálnak, meg jó zöldként a nemzetközi szőrmementes kampányhoz is kapcsolódhatnának.