A Magyar Buzi-e Vagy Párt (feloszlatva), továbbiakban MBV (fo.) közvélemény-kutatást indított valamennyi magyar állampolgár részvételével, amelynek célja titkosan kideríteni, hogy valamennyi állampolgár közül kiket tekintenek a legkevésbé alkalmasnak miniszterelnöknek. A tízmilliós listáról készült másolat azonban direkt kiszivárgott és felkerült az Internetre. A Hírcsárda most ebből válogat.

9 982 456. Kargyovics Antal

A Díjbeszedő Rt. hírhedt munkatársa, önbíráskodás miatt háromszor ítélték el, szabadidejében állatos pornófilmekben vállal kisebb szerepeket, hobbija: családtagjainak verése részegen és rasszizmus.

Iwiw-es profilja szerint hobbija a csúszópénz-elfogadás, és egyáltalán nem házas. Pedig forrásaink szerint két gyereke van.

7 654 123. Laprontó Lórántné

Nyugalmazott személyzetis, állandó felperes, az Igazságot Benkő Dániel Feleségeinek Egyesület alapítója és elnöke, láncdohányos és házfelügyelő.

Iwiw-es adatlapja szerint nem kövér, csak erős csontú. A Magamról rész alatt annyit ír: szereti a piros Marlborót és Charlie életművét.

1 234 321. Lajosházi Andor Dénes

Doromb- és köcsögduda-tanár, aki kizárólag lakásában vállal tanítványokat. Főállásban közterület-felügyelő. Hobbija: perverz telefontréfák különösen kórházakban és szociális otthonokban. Nem tűri, ha az Andort becézik.

Iwiw-es adatlapja szerint szeret telefonálni, és nem szereti, ha kövér lányok ajánlatokat tesznek neki.

A lista érdekessége, hogy Orbán Viktornál alkalmasabbnak tartanák államfőnek Zámbó Jimmy-t is, míg Vona Gábort még Balázs és Mónika is megelőzte. Érdekes információ, hogy Bokros Lajost annyian nem szeretnék a poszton látni, mint a pécsi ámokfutót vagy Balázs Palit.