Kiadó helyek.

Lovasi András a Kispál és a Borz feloszlása után is folytatni kívánja a projektet, de a zenekar nevéből csak az „és a Borz”-ot tartaná meg, amihez most új (elő)tagot keres.

Jelentkezőből mindenesetre nincs hiány. Kasza Tibor már jelezte, hogy a „Crystal és a Borz” azért is jó kombináció lenne, mert  a Crystal rímel a Kispálra, így a rajongóknak nem okozna nagy megrázkódtatás az átszokás. Hasonló megfontolásból régi kedvencievel a Csík zenekarral is összeálna Lovasi „Csík Ján os a Borz” néven.

De versenyben van még a „Peter René Cipiriano Baumann és a Borz”, amit egyszerűség kedvéért „DJ Bobo és a Borz” néven marketingolnának. Felmerültek egyéb vidáman hangzó lehetőségek is, például a „Bűz és a Borz”, a „Torz és a Borz”. De ha összejön egy megfelelő szponzor megállapodás, akkor akár „Dr. Setnyési Oszkár és társa ügyvédi iroda és a Borz” néven is találkozhatunk a kultikus zenekar utódjával.

Ha Lovasi mégsem találna magának társat a projekthez, akkor szólóban „Kossuth-díj és a Borz” néven folytatja.

20 KOMMENT

  1. Titkosszolgálatoktól (valószínűleg nem véletlenül) most kiszivárgott hír szerint, egy Márta nevű lány jelentkezett (az, aki még anno valószínűleg átúszta azt a bizonyos folyót) , hogy szívesen belemenne egy Márta és a borz projektbe. Az illetékesek szégyenlősen hallgatnak és így nem erősítették meg a fenti információt.