Szerencsére még mindig áll a Budapestet Péccsel összekötő autópálya, ezért híreink onnan szüntelenül áramolhatnak. Ezekből szemezgettünk.

Sikeres megtermékenyítés a pécsi klinikán

Hármasikreknek adott életet az az asszony, aki a pécsi klinikán termékenyítettek meg mesterségesen. Az asszony azonban nem örült felhőtlenül a hírnek, mivel a sebészeti osztályon feküdt, lábtöréssel, amikor az eset történt.

Az intézmény illetékesei adminisztratív hiba történt, de az sem kizárható, hogy nem.

Kék elefántra bukkantak egy pécsi Media Martkban

Kék elefántra bukkantak a vásárlók a pécsi Media Marktban, ám nem hitték el, mivel nem hülyék. Az elefánt öt napig várt a sorára, majd mivel senki sem hitt a szemének, csalódottan távozott. A Saturnban és az Electro Worldben szerencsére nem adtak hírt hasonló esetről.

Az elefánt azóta jól van, több híradás szerint a Milka tett neki állásajánlatot.

Karatefilmet forgat a pécsi Életet az éveknek nyugdíjas klub

Karatefilmet forgat a pécsi Életet az éveknek nyugdíjas klub. Az öreg kobra, nem vén kobra című alkotás forgatókönyvét Ilovszky Aladár, 89 éves, nyugalmazott földmérő készítette olvasmányélményei alapján.

Ilovszky eddig is írt, ám művei visszhangtalanok maradtak. Ali bácsi, ahogy barátai hívják, fontosnak tartja, hogy erre a művére legalább már kapott visszajelzést, ha negatívat is. A film főszereplője és rendezője a klubban kezdett el filmezéssel foglalkozni, ám eddig főleg a makramézés és a lengőteke vonzotta. Kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy legközelebb beszéljünk hangosabban, mert nem érti, mit mondunk.

(x – támogatott pécsi hírek)

2 KOMMENT