Most, hogy Pécs városát autópálya köti össze Budapesttel, már semmi sem akadályozza meg, hogy felismerjük: a város létezik. Sorozatunk első része következik.

Kettéharapta lányát egy 81 éves pécsi asszony

Kettéharapta lányát, egy 55 éves vámügyintézőt, majd megbánta egy pécsi asszony. Lányával gyakran keveredtek szóváltásba, de eddig ilyen súlyos incidensre nem került sor. A szomszédok elmondása szerint a szomszédasszonyuk szívélyes, segítőkész, tiszta lakótárs volt, aki rendkívül ritkán harapott bármit is ketté.

A lakók ezzel magyarázzák, hogy nem tudta felmérni álkapcsa erejét, így a szándékoltnál jóval súlyosabb sérülést okozott. Az 55 éves áldozatot mentővel és mentőhelikopterrel szállították kórházba, ám csak deréktól lefelé sikerült megmenteni az életét.

Nem látszik a pécsi szépségkirálynő

Korrupciót sejt a sajtó a Miss Pécs választás körül, ugyanis Bódis Aranka, Miss Pécs 2010 nem látszik. A zsűri elnöke elismerte ugyan, hogy már a fürdőruhás forduló alatt is áttetsző volt, ám körvonalait határozottan ki lehetett venni.

Pécs alpolgármestere is kiállt Aranka mellett, kijelentve, hogy nem lehet senkit sem amiatt hátrányosan megkülönböztetni, hogy kevésbé látszik, mint vetélytársai. A győztes egyébként a Pécsi Orvostudományi Egyetem végzős hallgatója, és tanárai szerint rendkívül jó képességű, megbízható hallgató. Aranka gyermekorvos szeretne lenni, de azt sem látja kizártnak, hogyha felkérés érkezik hozzá, a tévében is szerepelne.

4500 éves ügyfelet találtak egy pécsi földhivatalban

3600 éves ügyfelet találtak egy pécsi földhivatalban, jelentette be a földhivatal vezetője egy rendkívüli sajtótájékoztatón. Kérte, hogy az ügyfél korát ne túlozzák el a lapok főcímeikben, ám ennek sajnos nem tudunk eleget tenni.

Az ügyfélre egy iratselejtezés során bukkantak, mamutszőr felöltőben, kezében egy bunkóval és egy hármas sorszámmal. A régészekből, antropológusokból és igazgatás szervezőkből álló kutatócsoport, a 30 napos ügyintézési határidőn belül kezdi meg vizsgálatait, biztosított a sajtó megjelent képviselőit a vezető.

(x – támogatott pécsi hírek)

2 KOMMENT