Rajongói meghitelezték neki a díjat.

Aradszky László 2010. március 25-én este az ajkai „Öreg Eszkimók” idősek otthonában pályafutása során kétmilliomodik alkalommal énekelte el a „Nem csak a húszéveseké a világ” című slágert.

Sokan vitatják a rekord érvényességét, mert a feljegyzések szerint a dal a megszületése óta csupán négyszer hangzott el élőben a művész úr előadásában. Aradszky szerint a háttérben egy szervezett lejárató kampány folyik, ami mögött Koós János állhat, mivel őt a „Kislány a zongoránál” című dallal mindössze kétszáz fellépés választja el a kétmilliós álomhatártól. Ráadásul Koós már most hét élő produkciónál tart. „Én csak ritkán használok playback-et, ami pedig az én Laci barátomat illeti, kérem szépen, ő azt csinál, amit akar!” – foglalt össze diplomatikusan Koós.

Aradszky ezt nem hagyta válasz nélkül és hozzátette: „Lehet engem fúrni. Mindig is sok irigyem volt, pedig a sikerem állandóságához nem férhet kétség! Minden fellépésem után csak úgy repkednek a színpadra a tenna lady-k, parókák, özvegyi fátylak, művégtagok és járókeretek…” – mondta felindultan a sztár, és elviharzott a következő fellépésére.

1 KOMMENT