A kiszivárgott fotó mindent elmond.

A Jobbik leváltott szóvivőjének botránya után újabb kompromittáló képeket láthatnak a párt egyik fontos szereplőjéről, ezúttal a Hírcsárdán.

Vona Gábor eddig rejtett tetoválásait is megismerheti a közvélemény az egyik – rosszakaróvá vált korábbi – barát által nyilvánosságra hozott képsorozatból. A kormányfőjelölt személyiségi jogait tiszteletben tartva a hírcsárda.hu természetesen nem mutatja be teljes egészében a fotókat. Annyit azonban tudni, hogy az eddig mutatott arcával szemben egy igen színes egyéniség a Jobbik elnöke. A jobb farpofáján, mint a csatolt képen is látható, egy áthúzott Csurka István portré feszül, míg meglepő módon a bal fenékpofán egy Udo Brinkmann-kép található.

Ez – a mondhatjuk szimbolikus karakter – Dr. Ranschburg Jenő állítása szerint a német férfiúi tökéletességet ötvözi a gyógyítani akarással, azaz, a köz iránt érzett szociális érzékenységgel, ami egy kormányfőjelölt esetében nagyon nemes tulajdonság.

Kedves Klubrádió hallgatók, drága Orosz Jóska! Nem kell félni a Jobbiktól és annak vezetőjétől sem! Ezek az apró, de egyértelmű jelek a lélek legmélyén vibráló, határtalan jóságról tanúskodnak!” – nyugtatta meg az aggodalmaskodókat az ismert pszichológus.

3 KOMMENT