Majdnem megvolt – kommentel a pártelnök

Óvást nyújtott be az Országos Választási Irodánál (OVI) egy relatíve ismeretlen politikai formáció, a Budapesti Bölcsész Párt, mert jelöltjeinek nem sikerült megszereznie a kellő számú kopogtatócédulát. A párt miniszterelnök-jelöltje, Diós Ákos, negyedéves filozófia-szakos hallgató az MTI-nek elmondta: azt hitték, a leadás csak jövő szerdán van.

“Vasárnap este felhívtak, hogy akkor hétfő négyre vigyük be a kopogtatócédulákat. Egész éjjel fenn voltunk, de nem sikerült összeszedni őket egy jelöltünknek sem” – nyilatkozta Diós. Elmondása szerint nem gondolták volna, hogy 750 cédula ennyire sok, ahogy azt sem, hogy Budapest lakosságának nagy része éjjel háromkor már alszik.

“Ráadásul, hogy még rosszabb legyen a helyzet, rettentő másnaposok is voltunk” – árulta el az MTI-nek a pártelnök, majd hozzátette: mivel az OVI egyáltalán semmilyen emailt nem küldött a határidőkről, vagy ha küldött is, az valahogy elveszett a spamek között, óvást nyújtanak be.

5 KOMMENT

  1. Én aszittem, az összes bölcsész az elempében van. Azért is akartam rájuk szavazni, mert vastagkeretes szemüveges, kötöttpulóveres, szőrös lábú, és pár italért bármilyen vicces dologra kapható bölcsészlányokat akarok a parlamentben látni. Most lehet, hogy bukik az elméletem?