A szakot hülye agresszív barmoknak ajánlják

Az egyre gyakoribb iskolai lövöldözések, utcai leszámolások és családon belüli darabolások elkövetői annyira primitíven rendezik meg mészárlásukat, ami miatt lassan alig fognak tudni bekerülni a híradókba. Gyakran nem fröcsög elléggé a vér, vagy ha fröcsög is nem a kamera felé, míg mások már a 10-15-ik áldozatnál abbahagyják a vérengzést, így a kiérkező stábnak nincs mit rögzítenie.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem mindezt felismerve a következő szemeszterben a hagyományos filmrendezői mellett „vérengzésrendező” szakot is indít az érdeklődő tömeggyilkosok számára. A képzésben fontos szerepet játszik a B-múvik alapos megismerése, majd ezek alapján a vérengzés helyszínének médiaképes kiválasztása, rendes bevilágítása, a híradósoknak catering biztosítása, továbbá az áldozatok szakszerű castingolása, hogy legyen benne szerelmes pár, gyerek, kutya és delfin.

A szakra járókat ezenfelül alapvető Photoshop-ismeretekre is megtanítják, hiszen alapvető értékként vallják: a gagyi, összemásolt, hatásvadász bulvár-címlap fél siker az ismertség felé vezető úton.

1 KOMMENT