Ön megenné?

Túl korán örült a magyar gasztronómiai szakma a Costes étterem Michelin csillagjának. Mára kiderült, hogy Gerendai Károly fesztviálszervező étterme csak egy garnitúra Michelin nyári gumit kapott, és a tisztikeresztet is valójában Gerendai Bélának szánták.

„A Costes étterem nem kapott Michelin csillagot, mi csupán egy garnitúra nyári gumit küldtünk az étterem címére Krolvacsek Imrén, hivatalos Michelin forgalmazónkon keresztül. Mert végülis jót ettünk ott tavaly, na de 3500 forint parmezánforgácsokért, az még nálunk is kibassza a biztosítékot.” – fogalmazta meg választékosan helyreigazító közleményét az éttermi életben is jártas gumigyár.

De Gerendai Károlyra egyébként is nehéz napok várnak, mert úgy néz ki, hogy csak egy adminisztrációs hibából kifolyólag kapta meg a tisztikeresztet. Azt valójában Gerendai Béla CNC esztergályos népművésznek ítélte oda a köztársasági elnök.

3 KOMMENT

  1. Csak kattints az étterem honlapjára nézd meg az Menüt.
    Végigeszel egy kiadós vacsorát a családdal akkor csak a szevízdijra otthagyhatod a vadonat új michelin gumiszettet, amit a Bömbire vásároltál.
    Szerelve centírozva. + Bömbi

  2. Felteltünk az unalmasan túlértékelt saláta malom plutokrácia vendéglátással, ami nem tud átvészelni egy gazdasági visszaesést sem….. Nem az lenne a lényeg, hogy a turistákat hazai ízekkel várjuk? Mi másért látogatnának hozzánk, a Blue Mountain kávéval ízesített kacsamájért? A lepényhal szójás spagettivel vagy az előételnek tarisznyarák sushi guacamole mártással 3600-ért lenne a turista csalogató? Ezekből a nyersanyagokból főz az egész világ! Valszeg jön is majd a gasztroturista Új-Zélandból, hogy itt egyen egy Atlanti-óceáni homárt, és megállapítsa: ilyen jó homár csak magyar tengerben terem, (vagy nem). Mi a bánatért fogja a külhoni gondolni, hogy Magyarországon evett?