A nyílt levelek feltüzelt ping-pong meccse után, úgy tűnik, hogy az indulatok nem csillapodnak. A két közéleti személyiség úgy gondolta, hogy a Facebook-on könnyebben, gyorsabban és sallangoktól mentesen tudja lefolytatni vitáját. Az üzenőfalas beszélgetést egy közös ismerősük juttatta el lapunknak.

13 KOMMENT

  1. Ne vedd már komolyan 😀 Ezen az oldalon az összes hír fake maximum nagyon kevés valóságtartalommal bírnak de nem is ez a lényeg. Az egészben az a szép, hogy teljesen hitelesen tudják visszaadni a média stílusát irgalmatlanul nagy baromságokat kitalálva. A baromságok viszont hihetetlenül kreatívak és ezért lett az egyik kedvenc oldalam a hírcsárda.

  2. : )))))))))))))))))))))))))

    Fotelrocker:

    Szerintem ezeket a direkt kommentek is a szerkesztők írják : )))
    Vagy ha nem ők írják, akkor ironizál a szerzőjük.

    Vagy nagy baj van :D:D:D

  3. jeszzusmária ukmukfukk!

    te tényleg ekkora marha vagy? hogy kerültél ide egyáltalán?
    beütötted a gugliba, hogy “pörzsölő sándor összegyűjtött művei”, aztán ez volt az első találat, vagy mi?

    ilyet még a rézf.szú turul se látott…szebbmúltat!

  4. Osszevont szemoldoku szelsojobbosoknak nincs se humor- se realitaserzekuk. Pont ezert osszevont szemoldoku szelsojobbosok.

    Egyebkent nagyon jol latszik rajtuk, hogy forditva is mennyire kifog rajtuk a hulyeseg. Mert hogy nem csak megsertodnek a baromsagokon, mert azt hiszik, igazibol irta valaki. Hanem meg el is hiszik a baromsagok egy reszet, mert arra is azt hiszik, igazibol irta valaki. Igy szuletik a szelsojobbossag…