Az ügyész szerint a sérülést saját magának okozta

Létavértes külterületén ufókat raboltak el, majd erőszakoltak meg rendőrök. A földönkívüliek valószínűleg éppen egy illegális gabonakört készítettek, amikor a mezőőr riasztotta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a földönkívüliek nem rendelkeztek iratokkal és a biztonsági övük sem volt becsatolva.

Miután az igazoltatott személyek nem voltak hajlandók vagy képesek a rendőrök által követelt pénzt átadni, az intézkedő egyenruhások Lada Nivájukba kényszerítettek két sértettet és a szomszédos csaplárosi kiserdőbe mentek, ahol ötletszerűen kiválasztott testnyílásukat megerőszakolták.

A rendőrök pechjére, akik abban bíztak, hogy a más galaxisból érkezett áldozatok nem tesznek feljelentést, a földönkívüliek még aznap este látleletet vetettek és az ügyészségi nyomozóhivatalnál büntetőeljárást kezdeményeztek. A nyomozóhatóság egyelőre azt próbálja kideríteni, hogy büntetőjogilag rongálás vagy nemi erőszak történt, a hivatalos eljárás során elkövetett vesztegetés mellett.

3 KOMMENT

  1. Lada Nivájukba kényszerítettek két sértettet és a szomszédos csaplárosi kiserdőbe mentek, ahol ötletszerűen kiválasztott testnyílásukat megerőszakolták.

    :DDD nagyon állat 😀