Az egyik elkövetőt sikerült az asszonynak lefotóznia

A kínai szakács (Jang Cs.) a Fém Tigris (Geng Yin) évének köszöntésére akart ünnepi menüt készíteni a család és barátok számára.

Jang, miután a kőbányai éttermünk pincéjében végzett a főfogásnak szánt két cocker spániellel, és Lüszivel, a szomszéd kislány labradorával, bárdjával éppen le akart sújtani az előételnek (kínai ikerszilvás kandúrsaláta – szerk.) szánt macskára, amikor az hirtelen kiugrott a szorító kéz fogságából!” – meséli az azóta viselkedészavaros és macskaszőr allergiás Jang asszony.

Az elszabadult kandúr azonnal kinyitotta a pincében álló nagyméretű macskaketrec ajtaját, ahonnan a kiéheztetett, dühös társai – „Megdöglesz sárga kutyaaaaa!” kiáltással – sorra ugrottak a menekülni próbáló Jang-ra!” – folytatja az asszony, aki ezután egy szekrénybe bújva, a kulcslyukon keresztül követte az eseményeket.

A kiszabadult macskák, miután szusszantak egyet a már élettelen testen, egy disznóvágáshoz hasonló ünnepet rendeztek. Megittak egy üveg rizspálinkát, elénekelték a Székely himnuszt, bekapcsolták a Juventus rádiót, megperzselték Jang-ot, – így a fiatalabb cicák ropogós fület és farkat rágcsálhattak – majd sáfrányos sült vért ettek angolosan, egérhússal feljavított kolbászt töltöttek a frissen kimosott belekbe és végül elkészítették a különleges kínai embersajtot.

A helyszínre kiérkező rendőrök – akiket a szekrényben rettegő nő hívott – megzavarták a tivornyázó macskákat, akik a pince különböző résein keresztül mind el tudtak menekülni. Olyan akkurátus munkát végeztek a négylábúak, hogy a család Jang precízen letisztított csontvázát már el is adta egy kispesti általános iskolának, ahol Cha-Mu néven támasztja a falat a biológia szertárban.

8 KOMMENT

  1. “A kiszabadult macskák, miután szusszantak egyet a már élettelen testen, egy disznóvágáshoz hasonló ünnepet rendeztek. Megittak egy üveg rizspálinkát, elénekelték a Székely himnuszt, bekapcsolták a Juventus rádiót, megperzselték Jang-ot…” na, itt olyat röhögtem…

  2. És ez az eset nem példanélküli. Angliában például a fehér nyulak nagyon vérszomjasak. Simán leharapják az ember karját. A Monty Python még meg is örökített egy ilyen vérengzést.
    Amúgy úgy kell a mocsok kutyafalónak.