Az első prototípus terve 4 milliárd forintba került.

A Honvédelmi Minisztérium új fejlesztése egy speciális vadászgép, aminek fedőneve „Lopkodó”. Az új, ötödik generációs gép, láthatatlanul segíthet leleplezni az országon belüli vesztegetéseket és egyéb korrupciós cselekményeket.

A Lopkodó egyelőre sajnos a radarok, sőt bárki számára is teljesen jól látható, mert a speciális láthatatlanná tevő borítást az egyik beszállító elsikkasztotta, és helyette olyan Zalakerámia csempékkel borította a gépet, ami teljes sötétségben is fluoreszkál, a helyzetjelző piros fény helyett pedig egy „Galaxy Disco” neon villog egészségügyi határértéket túllépő fényerősséggel.

Bár csak most kaptuk az első híreket a gépről, a Lopkodó próbarepülését még januárban megtartották. A teszt a közlemény szerint szinte teljesen sikeres volt, leszámítva, hogy  a vesztegetés-vizsgáló kamerák, amik bármilyen forint bankjegyet képesek 25 km-ről is felismerni, egyáltalán nem működtek, mivel fából készültek. De ez még nem lett volna akkor probléma, ha a repülőgép még a hajtóművek beindítása előtt, tankolás közben fel nem robbant volna, a hibás hegesztések és a vizezett kerozin miatt.

A Fidesz mindezek nyilvánosságra kerülése után követeli Szekeres Imre, vagy bárki más lemondását, ha még van rá idő.

2 KOMMENT

  1. Ráadásul ebből mindkét fajta halálos pusztulást hozó kommandónk is ledobható az ellenséges országok területére: a mobil koldulóalakulat, és a gyorsreagálású fémgyűjtő század!

  2. Mindenkit megnyugtatok, nem robbant fel, – ez csak a fedősztori. A kis helyes szerkezet most is itt áll a kert végében, bevetésre vár. Különböző programokat írtam hozzá, többek között tud colorádó-bogarakat szedni a krumpliágyásban, levéltetveket söpör le nagy sebességgel a rózsákról – mert ugye biofegyver, permetezésről szó sem lehet, Nos ha van érdeklődő akkor nálam bérelhető.
    Ja hogy hogy jutottam hozzá? hát a gazdafelismerő programja is hibás volt nékije, oszt engem tart a gazdájának, hát ki nem dobhattam szegényt!