A seregről titkos fényképek is készültek

A Magyarok Nyilaira terhelő hangbizonyítékokat gyűjtő Benkő György ma újabb felvétellel állt elő, ami a „Magyarok Nyálai Felszabadultan Köpködő Hadsereg” nevű eddig ismeretlen terrorszervezet gusztustalan tevékenységére szolgáltat bizonyítékokat.

A Magyarok Nyálai tagjainak céljai között ismert politikusok leköpése szerepelt sima nyállal, szotyival, vagy biológiai támadófegyvernek számító harcászati turhával. A végső cél egy összehangolt slájmbombás támadás lett volna a tavasszal újjáalakuló országgyűlés ellen.

A felvételek tanúsága szerint a Magyarok Nyálai tagjai speciális kiképzésen vettek részt, ami elősegítette nyáltermelésüket, illetve annak állagának javítását. A képzésen a szervezet kapitánya órákig citromot nyalogatott a katonák előtt, majd szotyival kevert cukros vizet itatott velük, mindezt -10 fokos hidegben, egy szál gatyában, hogy minél több taknya termelődjön a hadseregnek.

A bizonyítékok alapján a Magyarok Nyálai több tagját is elfogták, míg másokat jelenleg tüdőgyulladással kórházban kezelnek és ipari orrszívó porrszívóval próbálják eltávolítani a hadieszközöket az orrukból.

1 KOMMENT