Dalban küldi el

Exkluzív hanganyagot kapott szerkesztőségünk. A Hírcsárda olvasói hallhatják először a nemzeti érzelmű repper egyéb jellegű érzelmeiről szóló dalát.

A dalban Fankadeli, akit az utóbbi években a nemzeti radikális politikai oldal saját rapperének tekint, megrendítő őszinteséggel vall Ákossal történt futó kalandjáról, valamint azt is dalba önti, mire szeretné kérni az énekest.

„Nagyon megdöbbentett, hogy a múltkori eset után Ákos csak úgy eltűnt. Azt reméltem, felhív.” – szomorkodott a rapper, majd hozzátette: reméli, a dal meglágyítja a keményszívű énekes szívét.

[media id=2 height=20]

29 KOMMENT

  1. Ez volt az első cikk amit itt olvastam, de az utolsó is egyben xD
    Ratyi egy oldal… Rágalmazni mindenki tud. Még a hülye is hallja, hogy ez nem Fanka dala, hanem egy szar minőségű összevágott hulladék.

  2. Én egy haveromtól hallottam, hogy a húga osztálytársának mondta az unokatestvére, hogy a kocsmában hallotta valakitől, hogy Fankadeli bevallotta egy szórakozóhelyen egy cimborájának, hogy meleg. Aztán a két fickó kézenfogva elsétált szobára.
    Látszik, hogy mennyire odamenős.
    Mondom, saját szemével hallotta.

    Na most felszólítalak Fankadeli, magyarázd el a nyilvánosság előtt, hogyan is van ez?
    Felvállalod-e nyilvánosan a nemi orientációdat?

  3. fankadelit sem kell komolyan venni. Minden esetre most már tudjuk, hogy a falnak is füle van, ha rajta múlik, akkor mindenki mögnézheti magát, mer’ jóóól ki lössz hallgatva! Bár, végülis… A tíz parancsolat között nincs, hogy ne hallgatózz… 😛

  4. Üdv!

    Belenéztem ebbe a videóba. Annyira nincs szókincse ennek a srácnak, hogy a felénél abbahagytam… :-((
    És hát, mmmm, őőőőő, meg hát, meg egyebek.. Szörnyű.
    Azt nem hiszem el hogy homokos, de ha ugy is lenne, akkor is az Ő élete, Ő tudja mit tesz és miért.
    Illetve arra következtetek a látottakból, hogy szeretne feljebb kerülni a könnyűzene területén…..

  5. Jézusom! Ez mekkora egy hülyeség. A saját szemével hallotta. Fanka 100%,hogy nem meleg és ha az lenne akkor mi van? Senkinek semmi köze ehhez. Nem ezek alapján kell megítélni. Na mindegy. Legalább egy jót nevethettem ezen. :):):)

  6. fckngod: igen, és csomóan a Jobbikot is simán elhiszik, pedig egyértelmű, hogy az csak a Matula.hu csapatának a legújabb vicce.
    Minimál realitásérzékkel rájöhetnének.

  7. Szánalmas idióták.
    Tényleg van köztetek olyan aki azt az összevágott szart komolyan veszi?
    Még sosem találkoztam ezzel a hircsarda nevű szennyoldallal, de a kókler konzumidióta “szerkesztői” inkább írni tanuljanak meg a hamisítgatás helyett.

    Egy mondatba összefoglalva, elmehettek a belterjes zsidó kurva anyátokba!

  8. Gyerekes már ez a Feri így, Feri úgy… Saláta katonáztok meg oltogattok mindenkit, aki Ferit elismeri a nemzet rappereként, vagy csak hallgatja, de igazából az a seggnyalás amit ti csináltok, seggnyalás a rendszernek…