Ha senkinek sem kellenek, akkor a piacokon köthetnek ki a DVD-k

Az APEH egy svájci bankszámlákban is jártas besúgótól szerette volna megszerezni a magyar adócsalók adatait, azonban kiderült, hogy ez egy akkor bithalmaz, ami csak 3 talicskányi DVD-re férne rá.

Az adóhatóság illetékese, szemléltetendő ezt a borzasztó adatmennyiséget, elmondta, hogy ez olyan sok DVD, hogy ha ezeket egymás után raknák az olyan hosszú lenne, mintha 7000 darab trolibuszt raknának egymás után, ami pedig annyi, mintha 9 millió 10 forintost raknának egymás után, ami viszont annyi hadron lenne egymás után, amennyi az univerzumban sincs.

Sikerült azt is megtudnunk, hogy az APEH az adócsalókat leleplező kémnek adócsalásokból származó pénzzel fizet számla nélkül. Hogy pontosan mekkora ez az összeg, arról csak annyit árultak el, hogy az több tucat egymás után állított BKV-s menedzser végkielégítésével egyezne meg.

4 KOMMENT

  1. 7000 Db trolibusz hosszával megegyező dvd mennyiség??? most vagy barom aki ezt leírta, vagy nem ért semmilyen szinten az informatikához, vagy ha ez igaz… amit erősen kétlek, mert itt brutális túlzás van, da ha mégis igaz akkor itt az ideje hogy az Apeh munkatársait mind kirúgják mert xar amit tesznek, és a képviselőinket is ha a törvények ilyen mennyiségű lopásra adnak lehetőséget.

    7000 trolibusz vicces….