Tomi (jobbról) valamit biztos csinál a zenekarban

A Fonogram-gálán új kategóriákban is versenyeztek az előadók. Bangó Margit  a legjobb roma előadó, aki már írt szakácskönyvet kategóriában aratott, míg SP az előadó, akinek nincs értelme a nevének kategóriában hozta el a Fonogram-díjat.

A legjobb alkoholista előadó, A legjobb melegnek látszó előadó, A legjobb rip-off és a Legszarabb Lady Gaga-karaoke kategóriában is átadták a díjakat, ám a nyertesek arcát kitakarták és csak monogramjuk került nyilvánosságra.

A legnagyobb meglepetést az évek óta teljes érdektelenség által övezett gálán talán az Anti Fitness Club okozta. Kategóriagyőzelme a még élő emo zenekarok között mindenképp sokkolta a nézőket. Sőt, magát a zenekart is: „azt hittem, már feloszlottunk” – nyilatkozta a díjjal a kezében Tomi, akiről nem derült ki, mi köze van a zenekarhoz, de a haja jó volt.

A Hunnia és Kárpátia együttesek, valamint a rapper Fankadeli idén is bojkottálták a rendezvényt, mondván: attól, hogy a díjátadót már nem Arany Zsiráfnak hívják, még mindannyian tudjuk, hogy kiknek a kezében van a zeneipar.

2 KOMMENT