Ez a nap is ünneplésre adhat okot. Legyünk óvatosak!

A Valentin-nap közeledtével egyre több férfiben merül fel a kérdés, hogy mit is ajándékozzon kedvesének a szeretet ünnepén, ami nem karácsony. Erre sajnos mi sem tudjuk a választ, ezért csak abban tudunk segíteni, hogy mit ne ajándékozzanak.

  1. Kombájn. Elsőre kézenfekvőnek tűnik egy rózsaszín kombájnnal meglepni barátnőnket vagy feleségünket, de ha beszálláskor összeolajozza a Valentin-napra kedvünkért felvett szadó-mazó Hófehérke jelmezét, könnyen sírás és verekedés lehet e szép nap vége. Persze, ha Ön szereti, hogy verik, akkor a kombájn ideális ajándék.
  2. Használt gyümölcscentrifiga. A nők nem nagyon kedvelik azokat az eszközet, amik a házimunkára emlékeztetik őket. Pláne, ha a beleszáradt répa, narancs és alma darabokat is nekik kell kimosniuk belőle.
  3. Saját kezűleg készített plüssmackó. A romantikus nők szeretik ugyan, ha kreatív ajándékkal próbáljuk meglepni őket, ám ha ehhez a kedvenc plüss párnájukat és melltartójukat daraboljuk fel, és a mackóra a saját nemiszervük másolatát applikálják, a Valentin-napi örömbe könnyen üröm vegyülhet.
  4. Egy csomag Tschibo-kávé. Bár ez a legtöbb, mi adható, a barátnőjük nem fogja érteni a viccet.
  5. Kiskorú thai kurvák. Ne feledjük: amit mi szeretünk, azt nem biztos, hogy életünk társa is ugyanúgy kedveli.