Egy tavalyi, félresikerült kezdeményezés

2010-ben újabb gasztronómiai ünnepnapok követik az eddig hagyományosan népszerű Torkos Csütörtököt, és a 2009-ben elindított Borszerdát.

A Magyar Gasztronómiai Társaság és a budapesti önkormányzat támogatásával további piros betűs napokkal bővül a vendéglátók és a kedves vendégek naptára. A Borszerdát és a Torkos Csütörtököt idén már olyan különleges napok követik, mint a Csontbebaszott Péntek, Delírium Szombat, Detoxikáló Vasárnap, a Depressziós Hétfő, majd az újrakezdés szimbólumaként az Aperitif Kedd!

Mint arról Geridon Gerzson, a szervező Kappanháj Kft. ügyvezetője beszámolt: „már cégünk mottója, a “Minden nap kell lenni, minden nap kell enni, minden nap kell inni!” is sokat elárul céljainkról”.