A politikus a film sajtóbemutatóján

Már február közepétől előzetesbe kerülhet Hagyó Miklós, tudtuk meg egy szocialista forrásunktól. A képviselő Tolvaly Ferenc El Caminóról írt könyvének újabb filmváltozatában játszhat, mivel megbízatásai megszűntével új munka után kell néznie.

„A másfélmillió lépés Spanyolországban – El Camino” munkacímű projekt előzetesén már dolgoznak, mivel ennek alapján szeretnék értékesíteni a filmet. Az egyelőre besorolás alatt álló film előzetesében Hagyó Miklós is feltűnik – a szakértők szerint alakítása roppant hiteles, mintha arra született volna, hogy az előzetesben legyen.

Az MSZP-s politikus nem kívánt nyilatkozni a Hír tévének arról, hogy valóban belőle lesz-e a jövő Zuschlag Jánosa. „Megtisztelő, hogy tehetségemet a nagy példaképhez mérik, de túl szeretnék lépni az előzetesben nyújtott alakításomon.” – mondta sajtótájékoztatóján. Hagyó ezenfelül kifejtette, hogy szeret kirándulni, imádja a természetet, ezért megtiszteltetés volt számára a felkérés. Arra a kérdésre, hogy szökésnek tekinthető-e spanyol gyalogtúrája, egyértelműen nemmel válaszolt, majd idegesen körbenézett és sietve távozott.