Egyre többen veszik igénybe boszorkányok segítségét is

A választások közeledtével és a kampánybüdzsék megcsappanásával egyre újabb módszerekkel próbálkoznak a pártok. Sokan a babonák, a boszorkányság és a vuduvarázslat segítségével akarnak plusz szavazatokra szert tenni. Összegyűjtöttünk néhány babonát, hogy olvasóink is tudják, mikor szavaznak akaratukon kívül, illetve milyen jelenségek, milyen választási eredményre utalnak.

Ha Bokros Lajos szemöldökéből egy szőrszálat az újévi lencsébe helyezel és megtalálod, amennyiben MDF-es képviselő jelölt vagy, bejutsz a Parlamentbe. Ha megszurkálsz egy MOTIM Zrt. által gyártott kádkövet és magad mögé hajítod, sikerül a múlttal való szakítás és nem vetül többet Gyurcsány Ferenc árnyéka a frakciódra. Ha éjfélkor betyárgatyából származó madzagot (kizárólag magyar gyártmányú), elégetsz, majd hamujából rovásírással kiírod, hogy nem, nem soha, bekerülhetsz Jobbik képviselőként a Parlamentbe.

Ha havi bérletet kakasvérbe mártogatsz, majd busz kereke alá dobsz, BKV vezetőként elkerülheted az előzetes letartóztatást. Áder János és Kövér László bajusszőrét 1:1 arányban vegyítve rézmozsárban elmorzsolod, majd jó tokaji borban feloldva felhörpinted, meglesz legnagyobb ellenzéki pártod 2/3-os többsége. Természetesen a módszerek egyénre lebontva változhatnak, és az sem mindegy, hogy teliholdkor, vagy újhold idején élünk a praktikákkal – figyelmeztet az asztrológus.

3 KOMMENT

  1. mocskos fasisztoidok!

    az én fanszőrzetemet meg sem említitek! pedig újságpapírba csomagolva, kálitintával átitatva, ellenőrizhetővé válik általa a teljes média.

    sarló a valagatokba!