Élmény lesz az egész családnak

A csőd közelébe került Vidám Park új játékot kap Demszky Gábortól: egy vadonatúj Revizort. A játék egy menetre 500 Ft-ba fog kerülni és azt ígérik, hogy hánytatóbb érzésben még senkinek nem volt része, mint 5 perc a Revizor ölében.

A Revizor tulajdonképpen egy speciálisan nagy vibrátor, ami a rákötözött személyből kirázza az összes nála lévő pénzt és értéktárgyat, amit a Vidám Park pénzügyi helyzetének stabilizálására fordítanak.

A Revizor mellett egyéb megoldásokkal is igyekeznek a szórakoztató park anyagi helyzetét javítani: a hullámvasutat kiegyenesítik, így a Városligettől egészen az Oktogonig for érni, és a kisföldalatti konkurenciájaként kívánják üzemeltetni, az óriáskerékre pedig egy betonkeverő dobot szerelnek, így míg a vendégek a kilátásban gyönyőrködnek egy nap alatt 7 millió köbméter betont tudnak gazdaságosan előállítani. Azt az ötletet viszont elvetették, hogy a dodzsemket a 79-es troli vonalán taxiként helyezzék üzembe, ugyanis a meghajtást csak úgy lehetett volna megoldani, ha az utas tartja az áramszedőt, ez pedig városkép védelmi szempontból aggályos.