Tervezett végállomás-belső a Boráros téren

Jacuzzi és csocsóasztal minden végállomáson, egyórás relaxáló masszázsok, jobb munkaszerződések – ezt ígéri dolgozóinak a BKV a jövőre nézve. A közlekedési vállalat napi 50 millió forintot takarít meg a sztrájkkal, ezt fordítják különböző fejlesztésekre, illetve végkielégítésekre.

„Először arra gondoltunk, hogy a három nap alatt megspórolt pénzből felújítjuk az egész buszparkunkat, de aztán rájöttünk: azokkal dolgozni kéne” – világított rá Kocsis István vezérigazgató. A cég vezetése ezért a sztrájkolókkal teljes egyetértésben úgy döntött, mostantól így marad a főváros tömegközlekedése, és egyáltalán nem érdekli őket az, hogy az utasok mit csinálnak. A cég emellett pihenő alkalmazottainak jacuzzit, csocsóasztalt, videójátékokat és egészségügyi szolgáltatásokat kínál a jövőben, mondván, egészségtelen lenne, ha a busz- és villamosvezetők egész nap csak ücsörögnének.

„Őszintén bevallva eddig sem nagyon izgattuk magunkat az utasok miatt. Megoldják, a negyven millió forintjuk meg nem hiányzik senkinek.” – vázolta fel a jövőt Nemes Gábor, a BKV-s sztrájkbizottság szóvivője. Elmondása szerint a jelenlegi helyzet mindenkinek jó, egy-egy elbocsátott, majd ugyanoda visszavett felső- vagy középvezetőnek például két nap alatt összejön a végkielégítése.

1 KOMMENT