Ustokosnek-adott-eletet300

Erzsi lett a neve, kedvenc kocsmája után

A Csillag születik második szériájába sok érdekes produkcióval jelentkeztek versenyzők, de a legfurcsább egy kőművesekből álló trió, melynek tagjai a színpadon a műsor címének megfelelően égitesteket próbáltak szülni.

“Csillagot szerettem volna szülni, de sajnos csak üstökös lett” – nyilatkozta szomorúan a Csillag születik tehetségkutató egyik kiesett versenyzője, Szvatlek Kálmán (52), aki két kollégájával együtt jelentkezett a megmérettetésre. Bár az üstökösnek szép lett a csóvája, és már születése után tökéletes földkörüli pályára állt, a zsűri szerint ez ide kevés volt, mert nem volt saját fénye és nukleáris magja. Kálmán gipszkartonozásból él, csak hobbiból foglalkozik csillagszüléssel, ezért kapott még egy esélyt a szigorú zsűritől, de a második kísérletre is csak egy kisbolygó lett. A kisbolygón volt ugyan nem működő vulkán, meg egy zsír új működő kisherceg, de a zsűri ezzel együtt sem vette csillag számba az égitestet.

Szvatlek a verseny után elmondta: “Én azért büszke vagyok a teljesítményemre, mert a kőműves kollégáim közül még így is én értem el a legtöbbet. Az egyik kollégám szült ugyan egy párhuzamos univerzumot, de azt a zsűri dimenziójában nem lehetett érzékelni. A másik kollégámat pedig azért ejtették ki, mert bár egy teljesen egészséges transzformátorháznak adott életet, az egyáltalán nem csillagászati objektum.”

1 KOMMENT