afc300A Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjével tüntetik ki Nagy Lászlót, aki június 8-án egy budapesti szórakozóhelyen megverte Molnár Tamást, az Anti Fitness Club énekesét. „Nagy László mindannyiunknál többet tett a magyar kultúráért” – indokolta a döntést Sólyom László köztársasági elnök.

„A másság mindenütt a világon indulatokat vált ki az emberekből. Persze a nemi hovatartozásomra gondolok, a külsőm miatt naponta belém kötnek az utcán” – kürtölte tele a magyar sajtót a megvert énekes. Hozzátette, amíg nem volt ismert addig is belekötöttek, annyi az újdonság, hogy amióta befutottak az Anti Fitness Clubbal, a lapok megírják, ha valaki megtalálja magának. Molnár általában csak elszenvedője a veréseknek, mert utálja az erőszakot, de a most hétfői esetkor egyik kötekedőjének kénytelen volt behúzni egyet.

„Úgy ütött, mint egy lány. Igazából nem is őt akartam megverni, hanem a No Thanx énekesét, de ugyanúgy néznek ki. Nekem meg igazából mindegy, melyik szar zenét játszó parasztot verem meg” – summázta kulturális meggyőződését az eset kapcsán Nagy László.